Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio vezivanjem za krevet

Oboljelog od gripe A htjeli poslati kući već nakon 24 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski student, žrtva svinjske gripe, molio je liječnike da ga ostave u bolnici kada se razbolio od potencijalno smrtonosnog virusa. Student Stefano Boccino odvezen je u bolnicu u srijedu nakon što se razbolio u Meksiku.

Imao je temperaturu i osjećao je mučninu, gotovo se nije mogao micati. 22-godišnji Stefano bojao se da će umrijeti u izolaciji u bolnici Royal Free u Londonu. No, samo 24 sata nakon što su ga primili u bolnicu, liječnici su mu rekli da može ići kući jer je izgledao bolje. Stefano, koji je još uvijek imao simptome virusa H1N1, zaprijetio je osoblju da će se vezati lancima za krevet kako bi uvjerio liječnike da ga zadrže u bolnici, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pandemijski prizor U europsku zemlju vraća se nošenje maski: "Stroga preporuka" nema veze s COVID-om Beba bolesti haraju Gripa je na vrhuncu, velik broj hospitaliziranih zbog RSV-a: "Dojenčadi to pričinjava velike probleme"

‘Liječnici su mi rekli da nikada nisu imali takav slučaj. Ali, samo nakon 24 sata željeli su me poslati kući. Rekao sam im da ću se vezati lancima za krevet ako moram, ali da kući ne idem. U nekom trenutku složili su se da će me zadržati, a test je pokazao da virus napušta moje tijelo’, ispričao je Stefano koji se trenutačno odmara kod kuće.

Britanski student svinjsku je gripu dobio u Meksiku gdje je bio na turističkom putovanju. 'Prvo su me počela boljeti pluća, osjećao sam vrtoglavicu. Prespavao sam let iz Meksika u Houston i bio sam umoran kada sam presjedao na let za London. Osjećao sam se kao da umirem s temperaturom od 40 stupnjeva', ispričao je Stefano.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene