Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objesila se zbog nasilja nad životinjama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnja se djevojka objesila jer nije mogla podnijeti činjenicu da živi u svijetu u kojem ima toliko nasilja nad životinjama.

Jennifer Scott iz Cheshirea u Velikoj Britaniji bila je poznata kao problematična djevojka te je često mijenjala raspoloženja, no nitko nije mislio da će se ubiti. 

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

Velika obožavateljica životinja i aktivistica pronađena je kako visi o drvo nakon što je pobjegla od kuće. 

"Jennifer je jako senzibilna i vrlo vezana za sve životinje, ali ovo nisam očekivala. Svrhana sam od boli", rekla je njezina majka Wendy. 

Njezina je prijateljica rekla kako se Jennifer već htjela ubiti kako bi svijet skrenuo pozornost na to što ljudi čine životinjama, i kako je ovo na neki način i očekivala. 

" Čula je glasove koji su joj govorili kako bi se trebala ubiti jer će onda na nebu biti sa svim životinjama ",dodala je njezina prijateljica, prenosi Mirror.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene