Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitaju Kuran i brinu za djecu

Objavljena snimka Bin Ladenovih udovica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri udovice Osame bin Ladena osuđeen su na kućni pritvor zbog ilegalnog ulaska u Pakistan.

Televizijska kuća Al Arabiya objavila je snimku udovica ubijenog vođe Al Qa'ide Osame bin Ladena. Tri njegove žene su osuđene na 45 dana pritvora zbog ilegalnog ulaska u Pakistan i ovo je jedna od rijetkih snimaka njegovih udovica.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Na snimci se vidi kako jedna žena kleči na koljenima i čita Kuran dok druga hrani dijete. Osim žena, u kućnom pritvoru u vili u Islamabadu nalaze se i njegova djeca te unučad.

Jedna žena je iz Jemena, a druge dvije iz Saudijske Arabije. Žene su u pritvoru od 3. ožujka, a ondje će biti dok im ne istekne 45-dnevna kazna. Inače, živjele su sa bin Ladenom i njihovih osmero djece u Abbottabadu gdje je Osama ubijen 1. svibnja prošle godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene