Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divlji zapad

Teksaški masakr: Objavljen zapis krvavog obračuna između 'bikera'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom od nabrutalnijih obračuna između teksaških rivala poginulo je devetoro bikera.

Televizijska postaja CNN objavila je u petak zapis krvavog obračuna između 'bikera' u kojem je 17. svibnja u teksaškom gradu Waco poginulo devet osoba dok ih je 18 ranjeno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Tog su se dana na parkiralištu ispred restorana Twin Peaks sukobili pripadnici dvaju moto klubova, The Bandidos i The Cossacks, no policija se i danas muči s utvrđivanjem istine jer je sveukupno 177 uhićenih 'bikera' iznijelo vrlo različite interpretacije događaja.

Zasad je poznato tek toliko da članovi grupe The Bandidos inzistiraju da se su kobnog dana okupili zbog klupskoga sastanka i da su ih rivali iznenada napali, dok The Cossacks tvrde da su bili pozvani kako bi klubovi dogovorili primirje i da je sve osmišljeno kao zamka.

DRAMA NA SREDNJACIMA Usred noći buknuo požar, izgorjela četiri automobila

The Bandidos je najstarija (djeluje od 1966. godine) i najbrojnija teksaška moto grupa s više od dvije tisuće članova, dok su se The Cossacks na sceni pojavili koju godinu kasnije i uglavnom su dosad djelovali u tišini (oko 800 članova).

Obje grupe inače poriču da su povezane s bilo kakvim kriminalnim aktivnostima, međutim malo tko je u to spreman povjerovati budući da i federalna policija tvrdi da nema toga u što sve 'bikeri' nisu umiješani, od raspačavanja droge do organiziranja prostitucije.

A da su se momci tog dana spremali za obračun potvrđuje i podatak da je policija nakon sukoba zaplijenila čak 150 pištolja, odnosno da je noževe, palice, boksere i ostalo oružje bilo gotovo nemoguće izbrojati.

Kako bilo, policija i tužiteljstvo još uvijek u najvećoj tišini važu optužnice dok 177 uhićenih i dalje čame iza rešetaka uz jamčevinu od milijun dolara po glavi!

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene