Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad izlet postane užas

Sekunde do katastrofe: Avionom u more, našli ih na pučini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj obitelji iz Teksasa tropska se avantura u nekoliko sekundi pretvorila u borbu za preživljavanje nakon što im se avion srušio u more.

Obitelj Atkins planirala je malim avionom i profesionalnim pilotom otići na izlet na manji karipski otok pokraj Hondurasa. 'Izgubili smo motor, srušili se u ocean, prevrnuli i zapeli ispod površine', ispričao je Andy Atkins. 

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

>> Nemojte pogledati ovaj video ako se bojite letenja

Kada je pilot uspio ispraviti avion Andy je shvatio da mu nema supruge i 4-godišnjeg sina Logana. 'Zaronio sam i kada sam se vratio uzeti zrak vidio sam da mi je suprugu i sina pilot izvukao na površinu', rekao je Andy. No, u šoku i iscrpljeni od nesreće ne bi dugo uzdržali nasred mora.

Tada su se pojavili ljudi s brodom koji su vidjeli nesreću i pomogli im, piše nbcdfw.com. 'Ovo potvrđuje vjeru u ljude i ljudskost. Oni nisu bili dužni pomoći', rekao je Andy.

View more videos at: http://nbcdfw.com.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene