Obilan pljusak spustio se na Srbiju. Padala je i tuča veličine teniskih loptica. Poplavljeni su dijelovi glavnog grada Beograd.

Galerija


Razmjeri štete koju su prouzročile obilne padaline koje su se u nedjelju poslijepodne spustile na Srbiju mogu se vidjeti na društvenim mrežama na kojima stanovnici objavljuju fotografije i videa.

Vezani članci Kiše donose sa sobom i lokve (Sanjin Strukic/PIXSELL) Jesen je ušla na velika vrata, ali ne brinite se: Evo kad će se vratiti sunčaniji dani, a ponegdje bi moglo biti i za - kupanje Slika nije dostupna Veliko nevrijeme u Beogradu: Poplavljeni dječji vrtići, zarobljeni tramvaji, 6000 kućanstava bez struje

Samo neki od prizora su - poplavljena autocesta u Novom Beogradu, vozila gradskog prijevoza koja se teško kreću prometnicama. Prilazi Beogradu su potpuno zakrčeni, kolone vozila su dugačke i po nekoliko kilometara, javlja B92.

Poplavljen je i dio jednog velikog hotela. Zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj, uslijed čega se aktivirao protupožarni alarm pa su evakuirani gosti i osoblje hotela.

 

 

 

 

 

Ministar Kuščević pokazao dokumente o nekretninama: "Ljudi snime tuđe zemljište, objave u medijima i kažu - to je ministrovo. To su čiste laži"