Obilan pljusak spustio se na Srbiju. Padala je i tuča veličine teniskih loptica. Poplavljeni su dijelovi glavnog grada Beograd.

Galerija


Razmjeri štete koju su prouzročile obilne padaline koje su se u nedjelju poslijepodne spustile na Srbiju mogu se vidjeti na društvenim mrežama na kojima stanovnici objavljuju fotografije i videa.

Vezani članci Tuča u Dubravi u Zagrebu (Foto: Čitateljica) Snažna tuča pogodila dio Zagreba, nevrijeme i u Dugom Selu: ''Otvoriš prozor, a led te lupi u glavu!'' Ilustracija, srušeno stablo (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) U Zagrebu jak vjetar rušio stabla i dizao krovove, tuča poharala okolicu Lepoglave: Meteoalarm izdao upozorenje za cijelu zemlju

Samo neki od prizora su - poplavljena autocesta u Novom Beogradu, vozila gradskog prijevoza koja se teško kreću prometnicama. Prilazi Beogradu su potpuno zakrčeni, kolone vozila su dugačke i po nekoliko kilometara, javlja B92.

Poplavljen je i dio jednog velikog hotela. Zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj, uslijed čega se aktivirao protupožarni alarm pa su evakuirani gosti i osoblje hotela.

 

 

 

 

 

Ministar Kuščević pokazao dokumente o nekretninama: "Ljudi snime tuđe zemljište, objave u medijima i kažu - to je ministrovo. To su čiste laži"