Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I bacio tijelo s balkona

Odrezao ženi glavu jer joj je bio loš u seksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ukrajinski komandos koji je supruzi odrezao glavu uhićen je u Donetsku. Prema navodima policije, brutalno se ubojstvo dogodilo nakon što mu je žena rekla da je imala mnogo bolji seks s drugim muškarcima.

Supruga je nakon seksa muškarcu rekla kako se seksala s mnogim muškarcima prije njega te da je njezin prijašnji seksualni život bio mnogo zanimljiviji. Muškarac je izgubio kontrolu i napao je, zadao joj je nekoliko ubodnih rana i odrezao joj glavu. Nakon toga je njezino obezglavljeno tijelo bacio kroz balkon zajedničkog stana, piše Pravda.

Pročitajte i ovo Obuka hrvatskih komandosa - 2 Ne znaju koji je dan niti datum Dnevnik Nove TV ekskluzivno ušao u klub elitnih specijalaca: Prolaze brutalnu obuku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim - ''Kad dođu kod nas ostavljaju sve iza sebe'' Otvaranje središta za obuku u Udbini (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Stvaranje budućih vođa Najbolji od najboljih: Kako se postaje hrvatski komandos?

Ideja da odreže glavu supruzi nije se dogodila slučajno, priopćila je policija. Naime, bivši komandos služio je u nekoliko ratnih zona, uključujući i Kavkaz gdje je čuo mnogo zastrašujućih priča o muslimanskim ratnicima.

Stoga je muškarac odlučio saznati je li teško odrezati glavu ljudskom biću uz pomoć kuhinjskog noža. Muškarac će morati na psihijatrijsku procjenu i najvjerojatnije će ga procijeniti neuračunljivim.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene