Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši ukrajinski komandos koji je supruzi odrezao glavu uhićen je u Donetsku. Prema navodima policije, brutalno se ubojstvo dogodilo nakon što mu je žena rekla da je imala mnogo bolji seks s drugim muškarcima.


Supruga je nakon seksa muškarcu rekla kako se seksala s mnogim muškarcima prije njega te da je njezin prijašnji seksualni život bio mnogo zanimljiviji. Muškarac je izgubio kontrolu i napao je, zadao joj je nekoliko ubodnih rana i odrezao joj glavu. Nakon toga je njezino obezglavljeno tijelo bacio kroz balkon zajedničkog stana, piše Pravda.

Vezani članci Commando prisega (Foto: MORH) Pogledajte kako je pod okriljem noći prisegnulo 11 novih hrvatskih komandosa Slika nije dostupna Obratila joj se i tajna služba: ''Predsjednik SAD-a osobno pokušava zauvijek uništiti moj život''

Ideja da odreže glavu supruzi nije se dogodila slučajno, priopćila je policija. Naime, bivši komandos služio je u nekoliko ratnih zona, uključujući i Kavkaz gdje je čuo mnogo zastrašujućih priča o muslimanskim ratnicima.

Stoga je muškarac odlučio saznati je li teško odrezati glavu ljudskom biću uz pomoć kuhinjskog noža. Muškarac će morati na psihijatrijsku procjenu i najvjerojatnije će ga procijeniti neuračunljivim.