Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon debate

Obame konačno proslavile 20. godišnjicu braka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle konačno su u subotu proslavili 20. godišnjicu braka, provevši romantičnu večer u gradu tri dana kasnije nego što je trebalo zbog predsjedničke debate.

Američki prvi par obilježio je ovu prigodu večerom za dvoje u restoranu Bourbon Steak u hotelu Four Seasons u Georgetownu u susjedstvu Washingtona.

Samo mjesec dana pred predsjedničke izbore Obama si je priuštio rijedak slobodan dan od predizborne kampanje nakon silnih skupova uoči prve debate s republikanskim izazivačem Mittom Romneyom u srijedu u Denveru koju je prema općem mišljenju izgubio.

Obraćajući se svojoj ženi u publici te večeri Obama je rekao kako je bio ‘najsretniji čovjek na Zemlji’ kada je pristala udati se za njega prije dva desetljeća.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Barack Obama (Foto: AFP) Uši i sijeda kosa Otkriveni službeni portreti: Obama se našalio na svoj račun

>> I 20 godina nakon vjenčanja izgledaju isto: Sretni su i zaljubljeni!

>> Obama na debati: Draga, sretna ti 20. godišnjica braka!

‘Samo ti želim draga sretnu godišnjicu i da znaš kako za godinu dana nećemo slaviti pred 40 milijuna ljudi’, rekao je on izazvavši opći smijeh.

Romney je čestitao i našalio se: ‘Siguran sam kako je ovo najromantičnije mjesto koje ste mogli zamisliti, ovdje samnom’. Novinari su nastojali, ali nisu uspjeli niti na trenutak ugledati par tijekom njihova izleta duga 2 sata i 20 minuta. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene