Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moja žena će odahnuti'

Obama na dar dobio - osiguranje od napada krokodila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Barack Obama danas je posjetio australski tropski sjever, dom nekih od najvećih i najsmrtonosnijih vrsta krokodila na svijetu, i dobio unikatni poklon u znak sjećanja na posjet.

Obama je kao službeni dar dobio osiguranje od krokodila, po kojem će njegovoj supruzi Michelle biti isplaćeno 50 tisuća australskih dolara (280 tisuća kuna) ako ga napadne taj grabežljivi gmaz.

'Ovakav dar još zaista nikada nisam dobio - osiguranje od krokodila. Moja žena će odahnuti', rekao je Obama za posjeta gradu Darwinu. 'Kada smo radili reformu američkog zdravstvenog osiguranja, moram priznati da je osiguranje od krokodila bila jedina stvar koju smo izostavili', dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija od Australije Europska vojna sila nabavlja više od 100 oklopnih vozila Ilustracija Pojavio se iznenada Muškarca krokodil ugrizao za nogu, spasio ga pas: "Čuvajte djecu, on se stalno mota ovdje"

>> Pronađen osumnjičeni za ispaljivanje metaka na Bijelu kuću

Darwin je glavni grad slabo naseljene australske savezne države Sjevernog teritorija koja se proslavila u filmovima o Crocodileu Dundeeju. Polica osiguranja vrijedi 10 australskih dolara. Krokodili na godinu usmrte jednu do dvije osobe u Australiji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene