Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ahmadinedžad nakon novih sankcija EU-a

'Nuklearne pregovore nastavljamo samo pod određenim uvjetima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran će nastaviti nuklearne pregovore samo pod određenim uvjetima, izjavio je iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u televizijskom intervjuu, nakon što je EU uvela nove, strože sankcije Teheranu.

Prema državnoj televiziji Press TV, Ahmadinedžad je ponovio uvjete koje je još u lipnju postavio za povratak pregovorima o iranskom nuklearnom programu, a za koje je njegov izaslanik pri UN-ovoj Međunarodnoj agenciji za atomsku energiju u ponedjeljak dao naslutiti da više ne vrijede.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu nezadovoljstvo situacijom SAD nezadovoljan politikom Izraela: Uvodi nove sankcije Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

>> EU donijela paket sankcija protiv Irana

Razgovori se mogu nastaviti samo ako se uključi još zemalja, ako se izjasne žele li prijateljstvo ili neprijateljstvo s Iranom i kažu svoj stav o iranskom navodnom nuklearnom arsenalu, rekao je Ahmadinedžad. Razgovori između Irana te pet stalnih članica Un-ova Vijeća sigurnosti i Njemačke zastali su prošloga listopada, nakon čega su pooštrene međunarodne sankcije Iranu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene