Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za sada nepoznata osoba iz Zvornika u istočnoj Bosni je na jednoj bosanskohercegovačkoj internetskoj stranici specijaliziranoj za kupnju i prodaju ponudila na prodaju sina, a izrazila je spremnost i da ga razmjeni za drva.


Bizarni oglas pojavio se na portalu 'Pik.ba' i to u odjeljku namijenjenom prodaji domaćih životinja, točnije konja. Uz fotografiju mladića navedeno je kako ga se nudi za cijenu po dogovoru, a može ga se mijenjati i za bukova drva.

Misteriozni prodavač dao je naznačiti kako se za ovakvu transakciju odlučio nezadovoljan mladićevim osobinama jer 'spava do podne' i dolazi doma u 5 sati ujutro.

'Neće ništa raditi, a jedino što zna je tražiti koju marku za dopunu, kavu i cigare', piše ponuditelj.

Vezani članci Kolona kamiona (Foto: Arhiva/Ivica Galovic/PIXSELL) Vozačima kamiona iz BiH laknulo: Postignut dogovor s Hrvatskom, kamioni mogu nesmetano prelaziti granicu Zoran Mamić Bez odluke o izručenju: Zoran Mamić u BiH ostaje na slobodi, sud mu privremeno oduzeo dokumente

>> BiH: Ponudio bubreg u zamjenu za BMW

Potencijalnom kupcu je poručio kako bi mu se transakcija možda isplatila jer mladić 'koji se povremeno odaziva na ime Dejan' nije naporan s obzirom da je rijetko kod kuće.

'Tko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide', stoji na kraju ponude. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook