Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platio bi ga da ne vidi

Nudi sina na prodaju jer je beskoristan, a može i zamjena za drva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sada nepoznata osoba iz Zvornika u istočnoj Bosni je na jednoj bosanskohercegovačkoj internetskoj stranici specijaliziranoj za kupnju i prodaju ponudila na prodaju sina, a izrazila je spremnost i da ga razmjeni za drva.

Bizarni oglas pojavio se na portalu 'Pik.ba' i to u odjeljku namijenjenom prodaji domaćih životinja, točnije konja. Uz fotografiju mladića navedeno je kako ga se nudi za cijenu po dogovoru, a može ga se mijenjati i za bukova drva.

Misteriozni prodavač dao je naznačiti kako se za ovakvu transakciju odlučio nezadovoljan mladićevim osobinama jer 'spava do podne' i dolazi doma u 5 sati ujutro.

'Neće ništa raditi, a jedino što zna je tražiti koju marku za dopunu, kavu i cigare', piše ponuditelj.

Pročitajte i ovo Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu Jahorina ni Bosna nije što je bila Cijene na skijalištima u susjednoj zemlji odletjele u nebo! "Sad je trenutak da hitno reagiramo"

>> BiH: Ponudio bubreg u zamjenu za BMW

Potencijalnom kupcu je poručio kako bi mu se transakcija možda isplatila jer mladić 'koji se povremeno odaziva na ime Dejan' nije naporan s obzirom da je rijetko kod kuće.

'Tko bi ga odveo daleko od Zvornika i moje kuće ja bih doplatio samo da ga moje oči ne vide', stoji na kraju ponude. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene