Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da su to znakovi konkurentske bande

Nožem izbo gluhonijemog muškarca zbog znakovnog jezika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razgovor između dvojice gluhih muškaraca umalo je završio kobno kada je treća osoba njihov znakovni jezik zamijenila za znakove konkurentske ulične bande.

Policija američke savezne države Sjeverne Karoline javlja kako je gluhi muškarac uboden nožem nekoliko puta kad je počinitelj njegov znakovni jezik kojim se služio, zamijenio za znakove konkurentske bande, piše Fox News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Ilustracija ukrali više stotina eura Dolijali maloljetni napadači iz centra Zagreba: Lovili druge maloljetnike i krali im novac

>> Sin ubio majku: Bacila na njega uroke, a on uzvratio sjekirom

Narednik Mark Yancey izjavio je kako je ubodeni Terrance Daniels komunicirao s drugim muškarcem znakovnim jezikom kada ga je zamijetila treća osoba koja je pomislila da Daniels pokazuje znak neke bande te ga nekoliko puta ubola kuhinjskim nožem.

Daniels je hitno prevezen u obližnju bolnicu te je sada stabilno, a policija je uhitila 22-godišnjaka i uhitila ga pod optužnicom za napad na invalida s namjerom ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene