Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno!

Objavljen novi video: Biti sljedeći na listi za smaknuće...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvrti video britanskog taoca IS-a pušten je u javnost.

Džihadisti Islamske države u nedjelju navečer su u javnost pustili četvrti video britanskog taoca Johna Cantliea. U ovom uratku Cantlie krivi britansku vladu za obezglavljivanja iza kojih stoje džihadisti u Siriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još tri osobe pod istragom Španjolski mediji: U Maroku uhićena osoba povezana s napadima u Kataloniji Slika nije dostupna Akcija još uvijek u tijeku Katalonija: Privedeno 8 osoba zbog napada na Bruxelles u ožujku 2016.

Zarobljeni fotoreporter prenio je Zapadu poruke islamista kako jedva čekaju rat na tlu s Amerikancima i njihovim saveznicima. Osudio je i vlade zapadnih zemalja zbog trošenja milijuna na 'vojnu akciju u holivudskom stilu' umjesto da plate otkupninu njegovim otmičarima.

Evo što su islamisti poručili Obami!

Novi video traje 6 minuta i 53 sekunde i u njemu Cantlie kaže da očekuje svoje smaknuće. 'Čekam svoj red' rekao je Cantlie u videu.

Kao nastavak na ovu priču pojavio se i članak u časopisu Islamske države Dabiq kojeg je navodno napisao sam Cantlie, a u kojem navodi kako scenarije za seriju videa piše sam, odnosno da mu nitko ne govori što da kaže već to radi po vlastitom nahođenju, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene