Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi misterij

VIDEO: Ptice i dalje padaju, u Švedskoj i Louisiani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Arkansasa mrtve ptice šokirale su stanovnike Švedske i Louisiane.

Duž 400 metara ceste u Pointe Coupee Parishu, pojavilo se 500 leševa ptica, čija je smrt samo dodatno produbila misterij u Arkansasu. O pomoru ptica u Louisiani, isto tako, ništa se ne zna, prenosi Telegraph.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraj je blizu? Teorije urote: Pomor je znak apokalipse? Slika nije dostupna Nema straha od kataklizme 'Je li pomor početak kraja? Nije!'

Također, zmeđu 50 i 100 mrtvih čavki pronađeno je jučer na ulici u Švedskoj, objavio je lokalni švedski list na engleskom jeziku The Local. I tamošnji veterinari zaključili su da su ptice bile preplašene i dezorijentirane od vatrometa zbog čega su se spustile na cestu gdje su ih pregazili automobili.

>> Misterij riješen: Vatromet ubio ptice

>> 'Bilo je zastrašujuće, mom je prijatelju ptica umalo pala na glavu'

Podsjetimo, u Arkansasu je 5.000 ptica jednostavno popadalo na tlo u novogodišnjoj noći, a zasad se najviše vjeruje kako je ptice zbunio i uplašio vatromet. Ipak ornitološka služba Arkansasa provodi još testiranja na bolesti i toksine.

No u Arkansasu se dogodio i još jedan pomor dan prije toga, a radilo se o 100.000 riba, čija je smrt, naravno pogađate, isto tako zasad neriješen misterij. Biolozi i drugi stručnjaci ne vjeruju kako su incidenti u Arkansasu i Louisiani međusobno povezani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene