Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga uhitila

Novi masakr u SAD-u: Tinejdžer ubio troje djece i dvoje odraslih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnji tinejdžer uhićen je zbog ubojstva vatrenim oružjem dvoje odraslih i troje djece u Novom Meksiku.

Masakr se dogodio u gradu Albuquerque u saveznoj državi New Mexico, a policija je izvijestila da su žrtve upucane više puta, javlja Chicago Tribune. ABQ Journal je izvijestio da su među ubijenima muškarac, žena te dvije djevojčice i dječak.

Pročitajte i ovo Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje" Učenici isperd škole Vladislav Ribnikar Prijete im visoke kazne Potvrđena optužnica protiv roditelja ubojice iz Beograda, evo kolika im kazna prijeti

Do pucnjave je došlo u obiteljskoj kući. Policija je izvijestila da je u pucnjavi korišteno više komada vatrenog oružja. Maloljetni počinitelj je uhvaćen, a na teret mu se stavlja dvostruko ubojstvo i tri slučaja zlostavljanja djece koja su rezultirala smrtnom posljedicom.

Motiv, kao i jesu li počinitelj i žrtve u rodu nije poznato. Policija utvrđuje i tko je vlasnik nekoliko komada oružja koje je pronađeno na mjestu događaja, među kojima je i jedna poluautomatska puška.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene