Već se sedmi dan traga za nestalim letom MH370. Potraga je proširena i na Indijski ocean, a iz dana u dan javljaju se nove teorije o misterioznom nestanku zrakoplova Malaysia Airlinesa.


Ni sedmi dan nakon nestanka nema traga malezijskom putničkom zrakoplovu s 239 putnika i članova posade. Potraga se nakon novih informacija proširila i na Indijski ocean. Američki dužnosnici tvrde da je zrakoplov pokušavao uspostaviti kontakt sa satelitima i 4 do 5 sati nakon nestanka.

Shakira predvidjela nestanak malezijskog zrakoplova?

Jesu li američki špijunski sateliti snimili nestali zrakoplov?

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Bliži li se kraj misteriju? Otkriven signal u Indijskom oceanu! Slika nije dostupna Što se dogodilo na letu MH370: 'Najmisteriozniji događaj u zadnjih 50 godina'

Agencija Reuters, pozivajući se na izvore bliske istrazi, javlja da se na temelju analize podataka vojnih radara sumnja da je zrakoplov letio prema nenaseljenom Andamanskom otočju.

Kako se može izgubiti nešto veliko poput putničkog zrakoplova?

ŠTO SE DOGAĐA? 'Ovo nisu snimke nestalog zrakoplova!'

Taj je zaključak nastao analizom podataka koji pokazuju da je zrakoplov preusmjeren na zapad umjesto planiranog puta na sjeveroistok te letio zračnim koridorom kojim se inače kreću zrakoplovi na putu za Bliski istok.

Pojavila se i teorija da je let MH370 oteo kopilot Fariq Abdul Hamid. Prema informacijama jednog blogera jedan od pilota je između 01:30 i 02:40 sati uspostavio kontakt s aviokompanijom te postavio svoje zahtjeve, a da je Malaysia Airlines namjerno sve zataškala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook