Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaos na ulicama Philadelphije

Nova pucnjava u Americi: Napadač upucao najmanje šestoro policajaca koji su izašli na dojavu o narko aktivnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje šest policajaca ranjeno je u pucnjavi koja se u srijedu popodne dogodila u Philadelphiji. Napadač još nije uhićen, a u tijeku je i opsežna policijska akcija, dok se građanima savjetuje da ne izlaze na ulice, javljaju američki mediji.

U najnovijoj punjavi u SAD-u, ranjeno je čak šestoro policajaca, koji su u nepoznatom zdravstvenom stanju prebačeni u bolnicu.

Pucnjava se dogodila u četvrti Nicetown-Tioga u Philadelphiji, a policija je zasad privela jednog muškarca, no ne zna se ima li on veze s pucnjavom.

Pročitajte i ovo Donald Trump (Foto: AFP) nije dobrodošao Trump će posjetiti poprišta masovnih pucnjava, mogući prosvjedi: ''Mentalne bolesti i mržnja povlače okidač, ne pištolj''

Pročitajte i ovo Pucnjava u Daytonu (Foto: AFP) ohio i teksas Krvavi pohod u SAD-u: Otkriven identitet ubojice iz Daytona, među žrtvama je i njegova sestra

Policijski kapetan Sekou Kinebrew medijima je izjavio kako su filadelfijski plavci izašli na teren na temelju dojave o narko aktivnosti na navedenom području. Po dolasku na mjesto događaja, izbio je potpuni kaos, a policajci su se našli pod paljbom, u kojoj su šestorica i ranjena.

Pucnjava se dogodila zapravo u istoj ulici u kojoj se nalazi Sveučilišna bolnica Temple, u koju su policajci prebačeni.

Iz policije su izjavili da ozlijede šestoro upucanih policajaca nisu opasne po život, te da su lakše ozlijeđena još dva policajca, no ne tijekom pucnjave već u automobilskoj nesreći dok su dolazili na mjesto racije prenosi Reuters.

Jake policijske snage su na terenu, a građanima Philadelphije preporučeno je da izbjegavaju navedeno područje, jer je nekoliko stambenih blokova oko mjesta pucnjave obilježeno policijskim trakama. Većina sjevernog dijela grada je u prometnom kolapsu zbog navedene pucnjave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene