Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema kraja nemirima

Nova bombardiranja i žestoki sukobi u Alepu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijska vojska uz podršku tenkova i zrakoplovstva bombardirala je nekoliko pobunjeničkih četvrti u Alepu, opustošenom sukobima koji traju više od mjesec dana.

Četvrti Sahur, Tarik Al-Bab, Bustane al-Kasr i Al-Šar bombardirane su u četvrtak ujutro teškim topništvom, objavilo je Glavno povjerenstvo sirijske revolucije koje okuplja proturežimske ustanike te Sirijski opservatorij za ljudska prava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zoran Marinović iz Alepa "Pitamo se odakle milijuni ljudi dolaze na Stari kontinent, a odgovore možemo potražiti među ovim ruševinama" Slika nije dostupna Koridor dug 21 km POČELA EVAKUACIJA "Očekuje se da će se iz Alepa evakuirati oko 50.000 ljudi"

>> Burne reakcije na američke prijetnje s vojnom intervencijom u Siriji

U Tarik Al-Babu po jedna granata padala je svakih pet minuta dok je borbeni zrakoplov bombardirao četvrt Sahur.

Sukobi su se odvijali i u četvrti Salahein, glavnom pobunjeničkom uporištu gdje je jedan ustanik ubijen, kao i u Seif al-Davli, Sulejman al-Halabiju i Hamdanijeu, ističe Opservatorij.

Po podacima Opservatorija, sukobi su se odvijali u srijedu navečer između ustanika i vojnika blizu vojne zračne luke Menah blizu Alepa. Ustanici tvrde da zrakoplovi koji bombardiraju Alep uzlijeću iz te zračne luke. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene