Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nije završilo kako je očekivala

SKOK KOJI JE ZGROZIO SVIJET 'Je li ministrica poludjela?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveška ministrica šokirala je javnost nakon što je skočila u Mediteran da bi, kako je rekla, bolje razumjela muku kroz koju prolaze migranti. Dodatno zgražanje izazvalo je to što je u more skočila u specijalnom, skupom odijelu za preživljavanje.

38-godišnja norveška ministrica za migracije Sylvi Listhaug u more se bacila nedaleko od otoka Lezbosa. Htjela je na vlastitoj koži provjeriti kako je migrantima, pa je simulirana i akcija spašavanja.

Pročitajte i ovo Ministrica i pauk VIRALNI VIDEO Veliki pauk lovac hodao po nozi ministrice usred obraćanja o koroni, njena reakcija mogla bi mnoge iznenaditi Slika nije dostupna prva žena i na čelu vlade U Švedskoj prvi put transrodna osoba postala ministrica

Ministrica je bila u specijalnom odijelu, koje je naravno nedostupno stotinama migranata koji svaki dan ginu u ovim vodama. ''Trenutak kada vidite brod za spašavanje dok vam prijeti utapanje, sigurno je sjajan', rekla je, pomalo nesmotreno, ministrica.

Norvežani su šokirani. Nazivaju je rastrojenom, te se pitaju hoće li sljedeći tjedan provjeravati kako je slijepima tako što će uokolo hodati zatvorenih oči. Smatraju da je svojim potezom pokazala nepoštovanje prema tisućama mrtvih. Najnoviji podaci o migrantima pokazuju da bi crne brojke mogle i dalje rasti.

Od početka godine u Italiju i Grčku morskim je putem stiglo gotovo 180 tisuća migranata. Utopilo se 1100 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene