Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na plaži pronašli ostatke tri tijela

Njujorški 'Jack Trbosjek' sije strah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaci najmanje tri tijela pronađeni su na plaži u New Yorku, na mjestu na kojoj su pronađena tijela još pet žena, za koje se vjeruje da su žrtve serijskog ubojice.

Policija iz okruga Suffolk objavila je da je pronašla tijela. Policijski istražitelji pregledavaju područje Oak i Gilgo plaža na Long Islandu, koristeći vatrogasne ljestve za bolji pregled iz zraka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teški dani za glumca Slom Charlieja Sheena: Gol i pijan demolirao hotelsku sobu Slika nije dostupna Višestruko ubojstvo u New Yorku

Zbog grmlja i visokog raslinja policijski istražitelji koriste i pse kako bi pronašli sve tragove. Već se oko 20 istražitelja ozlijedilo ubovši se na otrovni bršljan tijekom pretraživanja područja.

Policija je prvo otkrila ostatke četiri kostura u prosincu kada je tragala za nestalom prostitutkom Shannan Gilbert. No ni jedan od ostataka nije bio od nesretne Shannan. Prošlog je tjedna na plaži pronađeno pet tijela. 'Još uvijek vjerujemo da je na ovom području i Shannan Gilbert', kazao je šef policije.

Policija će i dalje nastaviti pretraživati područje. Ako pronađeni ostaci nisu od Shannan, uvijek ostaje mogućnost da će policija pronaći ostatke devete žrtve. Dvije su žrtve ranije identificirane kao prostitutke koje su se oglašavale na internetu.

Zapovjednik policije iz okruga Suffolk Richard Dormer izjavio je za ABC da je toliko tijela pronađeno na istom mjestu znak kako se vjerojatno radi o serijskom ubojici. Istražitelji do sada veoma malo napreduju u potrazi za serijskim ubojicom, sudeći po izvorima bliskim istrazi. Detekstivi su razgovarali s prijateljima, susjedima i članovima obitelji identificiranih žrtava, ali za sada nema pomaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene