Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlastita proizvodnja

Njemačka vojska troši milijune eura na kremu za sunčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka je vojska zaprepastila javnost objavom izvješća u kojemu stoji da novac poreznih obveznika troši na proizvodnju vlstite kreme za sunčanje, sirupa za kašalj i balzama za usne.

Njemačka vojska troši milijune eura poreznih obveznika za proizvodnju svoje vlastite kreme za sunčanje, sirupa za kašalj i balzama za usne umjesto da ih kupuje u trgovinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna najviše među specijalcima Raste broj radikalnih desničara u njemačkoj vojsci: Pod istragom čak 550 vojnika Predsjednik SAD-a Donald Trump i njemačka kancelarka Angela Merkel (Foto: AFP) Otrkio dokument ministarstva financija Opcije dodatnog izdvajanja za obranu iscrpljene: Njemačka neće moći udovoljiti zahtjevu SAD-a po pitanju ulaganja u vojsku

>> Njemačka Hrvatskoj: 'Želimo vas u EU, ali neće biti popusta'

Što je još gore, oko 90 posto proizvoda koje vojska proizvodi za svoje osobne potrebe na kraju završi u smeću, navodi se u izvješću Njemačkog saveznog revizorskog suda.

U godišnjem izvješću se navodi da je vojska potrošila 20 milijuna eura na izgradnju pogona za proizvodnju proizvoda za svoje potrebe, među kojima sredstava protiv uboda insekata i sprejeva za nos. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene