Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na ulazu u zemlju

Njemačka: Uhićen osumnjičeni za pripremu terorističkih napada

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Policija u Frankfurtu na Majni uhitila je u nedjelju navečer jednu osobu za koju se sumnja da je zajedno s četvero prije uhićenih, pripremala teroristički napad u Njemačkoj, javlja Pokrajinski ured za borbu protiv terorizma Baden-Wuerttemberga.

Osumnjičeni je uhićen prilikom ulaska u Njemačku a osim priprema terorističkog napada mu se predbacuje i ilegalno posjedovanje oružja.

Pročitajte i ovo Crnogorska policija, ilustracija Akcije u tijeku Uhićenja u Crnoj Gori: Privedeni bivši tužitelj i visokopozicionirani dužnosnik policije Obrambeni sustav Patriot Zaliha Bundeswehra Ukrajini u ključnom trenutku stiže moćno oružje: "Pozivam druge čelnike da slijede taj primjer"

Kako je policija javila u nedjelju navečer, još u srijedu je uhićeno četvero osumnjičenih kojima se također predbacuje umiješanost u pripremu terorističkih napada i ilegalno posjedovanje oružja.

Policija je priopćila kako su ovi slučajevi povezani ali je odbila iznijeti detalje o osumnjičenima tj. njihovu nacionalnost i političku pozadinu.

Ovi slučajevi također nisu povezani s nedavnom sumnjom u pripremu napada na zračnu luku u Stuttgartu kada su uhićena dva islamista iz Aachena koji su nakon kraćeg vremena ponovno pušteni na slobodu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene