Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije joj prvi put

Filmska potjera: Policija jurila za ukradenim autom, unutra su zatekli prizor koji nisu očekivali

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U njemačkom Duisburgu policija je organizirala potjeru za 14-godišnjakinjom koja je vozila ukradeni automobil.

Njemačka policija u četvrtak je organizirala potjeru za 14-godišnjakinjom u ukradenom automobilu. Navodno je 29-godišnjak u jednom trenutku slučajno vidio prijateljevo ukradeno vozilo nakon čega je odlučio pozvati policiju.

Po dolasku policije, utvrđeno je da se radi o dva dana ranije ukradenom Volkswagenu koji je oko 21:50 nestao iz ulice Kurt-Spindler-Straße u četvrti Obermarxloh u Duisburgu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jači od morfija, jeftiniji od heroina Zombi droga pred vratima Hrvatske, Europa u velikom strahu

Policiju je iznenadilo da je za volanom bila 14-godišnja vozačica, a nakon upozorenja da izađe iz vozila, djevojka je samo odmahnula glavom, ubrzala i nastavila u smjeru Marxloha. Policajci su odmah krenuli za njom te je potjera završena nekoliko ulica dalje u blizini osnovne škole.

Uz 14-godišnjakinju u automobilu se nalazila i 15-godišnja suvozačica, a obje su privedene u policijsku postaju gdje je ustanovljeno da je 14-godišnjakinja otprije poznata policiji.

Pročitajte i ovo Bombardiranje Ukrajine Dvije godine sukoba Rat koji je razorio živote i promijenio zemlju ne posustaje: "Nismo očekivali da će ih biti toliko"

Kako piše Fenix, u njezino dosjeu već se nalaze zabranjene utrke motornim vozilima, ugrožavanje prometa i vožnja bez dozvole.

U potjeri nitko nije ozlijeđen, ali su oštećena tri vozila i ograda te se trenutno pokušava otkriti kako je do cijele situacije došlo i tko je ukrao vozilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene