Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojeli pizzu na štandu

Nisu ih prepoznali: Švedskom kralju i kraljici odbili dati stol u restoranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ni kraljevi nisu što su nekad bili dokaz je nedavni događaj u Njemačkoj. Švedski kralj Carl Gustaf XVI i kraljica Silvija dobili su odbijenicu kad su zatražili stol u jednom restoranu.

Nadine Schellenberger, vlasnica puba iz 16. stoljeća u centru grada Ladenburga na jugozapadu Njemačke priznala je da je odbila švedski kraljevski par kada su zatražili stol jer ih nije prepoznala. Nadine je kazala kako su došli dok se u restoranu održavala svadba.

Pročitajte i ovo Požar u restoranu Mlinski kamen - 4 Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Buktinja progutala restoran u poznatom izletištu, vlasnici shrvani: "Ostali smo bez svega" Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu

'Nisam ih prepoznala bez kruna i žezla. Ne zna puno o kraljevskim obiteljima jer nemam vremena čitati magazine koji pišu o takvim stvarima', kazala je za AFP.  

'Svejedno jeste li čistač ulice ili kraljica, jednostavno nismo imali slobodan stol i dovoljno zapoelsnika u kuhinji u tom trenutku i ruke su nam bile vezane', dodala je.

Ipak, Nadine i njezin suprg Michael planiraju kralju Carlu Gustafu XVI i kraljici Silviji poslati pismo isprike.

'Želimo im reći da nam je žao što ih nismo odmah prepoznali i što nismo bili u mogućnosti poslužiti ih, no da su svakako dobrodošli kad god žele', kazala je Nadine.

Mediji su izvijestili kako kraljevski par ipak nije ostao gladan - pojeli su pizzu na obližnjem štandu.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene