Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi nositelji zajedništva

Nikolić i Dačić na polnoćki u beogradskoj katedrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar predvodio je sinoć polnoćku u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Beogradu i poručio da bi mladi u Srbiji trebali biti nositelja zajedništva i pomirenja.

Na polnoćki su bili srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i predsjednik paralmenta Nebojša Stefanović.  Hočevar je u propovijedi pred velikim brojem vjernika poručio da bi mladi u Srbiji trebali biti nositelji zajedništva i pomirenja i dodao da ova noć govori da je svako dijete dar i da svako začeto biće ima pravo na život.

>> Beograd prilagodio platformu za Kosovo

'Rođenje je čudo svih čuda i centar života', kazao je Hočevar, rekavši da se ne može shvatiti ni prihvatiti da je u Srbiji u posljednjih deset godina nestalo 300 tisuća stanovnika.

'Svi mi moramo večeras priznati da smo krivi za prisutnost smrti među nama', kazao je Hočevar u propovijedi i zamolio Boga da svi stanovnici Srbije postanu pioniri nove kulture života za tu zemlju, regiju i Europu. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijavio se Pusić potvrdila: Nikolić dolazi na proslavu ulaska Hrvatske u EU Slika nije dostupna Pusić ide u Beograd Novo, mješovito povjerenstvo, rješavat će sporove Srbije i Hrvatske?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene