Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobija teoriju zavjere

Nikad objavljena snimka: Eksploziv nije uzrok rušenju 'blizanaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su vjerovali u teoriju zavjere o napadu na WTC 11. rujna, dobili su dokaze koji tu teoriu pobijaju i dokazuju da se zgrada broj 7 nije srušila zbog podmetnutog eksploziva.

Video pokazuje snimke donjeg kata World Trade Centra zgrade 7 koja se nalazi točno preko puta srušenih blizanaca. Snimka se fokusira na vanjske metalne grede gdje je vidjljivo da je došlo do pregrijavanja. Grede su se od topline počele izvijati i katovi su počeli padati.

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba

Ovaj video po prvi puta dokazuje da je izvješće komisije koja je provodila istragu bilo legitimno i ispravno. Video je snimio lokalni reporter. U videu se može vidjeti gorući plamen na, kasnije se ispostavilo, šestom katu gdje su uočljive i metalne šipke koje se izvijaju.

Još je nejasno u koje doba dana je snimka nastala, ali svakako prije konačnog kolapsa koji se dogodio oko 17:30 sati. Jedina osoba koja je vidljiva je reporeter. Na nekim se mjestima čuje kako govori da je 'situaciju nemoguće opisati'. Službeno izvješće istrage kaže kako je kolaps uzrokavala kombinacija krhotina i nedostatka vode. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene