Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oni koji su vjerovali u teoriju zavjere o napadu na WTC 11. rujna, dobili su dokaze koji tu teoriu pobijaju i dokazuju da se zgrada broj 7 nije srušila zbog podmetnutog eksploziva.


Video pokazuje snimke donjeg kata World Trade Centra zgrade 7 koja se nalazi točno preko puta srušenih blizanaca. Snimka se fokusira na vanjske metalne grede gdje je vidjljivo da je došlo do pregrijavanja. Grede su se od topline počele izvijati i katovi su počeli padati.

Vezani članci Slika nije dostupna Napadi 11. rujna: Majka jednog samoubojice tvrdi da joj je sin živ u Guantanamu Slika nije dostupna ISTINITA PRIČA Što se dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada?

Ovaj video po prvi puta dokazuje da je izvješće komisije koja je provodila istragu bilo legitimno i ispravno. Video je snimio lokalni reporter. U videu se može vidjeti gorući plamen na, kasnije se ispostavilo, šestom katu gdje su uočljive i metalne šipke koje se izvijaju.

Još je nejasno u koje doba dana je snimka nastala, ali svakako prije konačnog kolapsa koji se dogodio oko 17:30 sati. Jedina osoba koja je vidljiva je reporeter. Na nekim se mjestima čuje kako govori da je 'situaciju nemoguće opisati'. Službeno izvješće istrage kaže kako je kolaps uzrokavala kombinacija krhotina i nedostatka vode.