Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministrica gospodarstva u vladi argentinskog predsjednika Nestora Kirchnera, Felisa Miceli, podnijela je ostavku, nakon što je u njezinom uredu pronađena torba sa 60 tisuća dolara u gotovini.


Miceli je svoju ostavku podnijela predsjedniku Kirchneru nakon što je glavni državni odvjetnik podnio tužbu protiv nje jer nije uspjela objasniti odakle se u kupaonici u sklopu njezina ureda našla torba sa spomenutim iznosom u gotovini.

Vezani članci Prosvjed u Sarajevu - 5 Crni rekord u BiH, nikad više umrlih. Prosvjedi u Sarajevu: ''Mi nemamo vladu, imamo samo osobe na platnom spisku'' Slika nije dostupna Milanovićeva vlada: Ministrica kulture deveta je članica koja je napušta

"Napuštam dužnost jer ne želim naškoditi predsjedniku koji mi je poklonio povjerenje", rekla je Miceli pročelniku predsjednikova ureda Albertu Fernandezu, objavili su mediji iz vladinih izvora.

Miceli, 54, dužnost ministrice gospodarstva preuzela je u studenom 2005. naslijedivši Roberta Lavagnu koji se kandidirao protiv Kirchnerove stranke na izborima u listopadu.
Felisu Miceli će na dužnosti ministrice gospodarstva zamijeniti dosadašnji državni tajnik za industriju Miguel Peirano.