Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ministrica odstupila jer je u njezinu uredu pronađeno 60.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica gospodarstva u vladi argentinskog predsjednika Nestora Kirchnera, Felisa Miceli, podnijela je ostavku, nakon što je u njezinom uredu pronađena torba sa 60 tisuća dolara u gotovini.

Miceli je svoju ostavku podnijela predsjedniku Kirchneru nakon što je glavni državni odvjetnik podnio tužbu protiv nje jer nije uspjela objasniti odakle se u kupaonici u sklopu njezina ureda našla torba sa spomenutim iznosom u gotovini.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

"Napuštam dužnost jer ne želim naškoditi predsjedniku koji mi je poklonio povjerenje", rekla je Miceli pročelniku predsjednikova ureda Albertu Fernandezu, objavili su mediji iz vladinih izvora.

Miceli, 54, dužnost ministrice gospodarstva preuzela je u studenom 2005. naslijedivši Roberta Lavagnu koji se kandidirao protiv Kirchnerove stranke na izborima u listopadu.
Felisu Miceli će na dužnosti ministrice gospodarstva zamijeniti dosadašnji državni tajnik za industriju Miguel Peirano.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene