Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnio je tornado

Čudo je završilo: Malena Angel preminula u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnja djevojčica Angel, koja je nakon razornog tornada pronađena u polju, preminula je u bolnici nedaleko Louisvillea.

Dvogodišnja djevojčica Angel, koja je nakon stravičnog tornada pronađena u polju, preminula je u bolnici nedaleko Louisvillea

Pročitajte i ovo Tornado u Sloveniji Kod Ilirske Bistrice VIDEO Pogledajte tornado koji je nastao u Sloveniji: Brzina je bila veća od 100 km/h Tornado u Ptuju snimili lovci na oluje VIDEO Tornado protutnjao susjedstvom: Stabla su se savijala pod kutom od 45 stupnjeva

Djevojčica, koja ie završila 16 kilometara dalje od kamp- prikolice u kojoj je bila njezina obitelj, ipak je podlegla ozljedama, piše AP. U tornadu koji je poharao američku državu Indianu smrtno su stradali i njezini roditelji te brat i sestra.

>> Tornado je nosio 16 kilometara, malena djevojčica Angel preživjela!

Indiana je najgore prošla u zadnjem naletu tornada. Poginulo je 13 ljudi. Američke su vlasti u izvijestile kako se nadaju da će još više volontera krenuti u južni dio Indiana te pomoći u saniranju štete.

Zabilježeni su najjači udari tornada od 280 km/h, koji su prevrtali automobile, čupali krovove, rušili zidove i električne stupove. Oko 8000 kućanstava izgubilo je električnu energiju, a njih još 2800 nisu je ni jučer dobili.

Podsjetimo, područje američkog srednjeg zapada pogodio je čitav niz tornada, točnije njih 80, a u sveopćem nevremenu poginulo je čak 40 osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene