Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nije anoreksična, a sa 12 godina teška je samo 16 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ellie Wiesman, 12-godišnja Britanka voli jesti, ali unatoč šest obroka dnevno, ne može se udebljati više od 16 kilograma. Zbog toga je preumorna za šetnju od stotinjak metara. Njezini roditelji kažu da boluje od neobjašnjive bolesti zbog koje se ne može udebljati.

Do sada su bolnice posjetili već 130 puta, a različiti specijalisti od pedijatra do neurologa nisu joj mogli pomoći, tvrde njezini roditelji Kirsty i Mark Wiseman. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko smije znati? Dali mu broj da nazove rodilište pa mu rekli da mu ne smiju otkriti - ništa. Liječnica: "Ljudi koji žele informacije nam prijete, a mi smo nezaštićeni" Baby boom u Zaboku - 5 Godina je dobro počela Baby boom u bolnici koju sve više biraju rodilje iz cijele Hrvatske: ''Nastojimo slijediti moderne trendove''

Visoka je 1,20 m i pati od bolnih deformacija na nogama, no ne predaje se. Još uvijek ide u školu i ima mnogo prijatelja. 

'Ellie je uvijek težila ispod prosjeka, zaista dobro jede i po šest obroka dnevno. No, još uvijek nam nitko ne može reći što se s njom događa. Za to vrijeme ona sve češće mora koristiti kolica jer sama teško hoda', požalila se njezina majka. 

Djevojčica je pri rođenju težila 3 kilograma, a liječnici su otkrili da zaostaje za težinom svojih vršnjaka kada je bila stara svega tri mjeseca. 

U bolnici je zadržana šest mjeseci, ali unatoč svim intervencijama liječnika, malena Ellie teško je dobivala na težini. 

Sada jede i po šest obroka dnevno, voli riblje štapiće, meso i čokoladu, a teži samo 16 kilograma.

Njezini roditelji prikupili su novac i svoju će kćer odvesti u SAD. Nadaju se da će im možda ondje netko moći pomoći.

Više o ovoj temi možete pročitati na Daily Mailu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene