Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nigerijka je ostala šokirana nakon što su joj liječnici rekli kako je rodila dijete s teškim deformacijama. To joj se dogodilo već četvrti put, a teorija je nekoliko.


Neobična vijest stiže iz Nigerije gdje je jedna žena, navodno, rodila dijete s neobičnim deformacijama. Dijete je rođeno bez vrata i s nogama poput kozjih. Što je još bizarnije, majka je liječnicima rekla kako joj se već četvrti put dogodilo da rađa dijete sa sličnim deformacijama.

>> Afrički lovci uhvatili neobično biće

Vezani članci Maleni Frane je rođen u Sisku 17. ožujka 2021. U Sisku rođen mali Frane, ime je dobio po velikom dobročinitelju koji je obitelji pomogao nakon potresa: "Jako sam sretan, ali..." Škola u Nigeriji Naoružani otmičari oslobodili nigerijske učenike, i dalje se traga za 300 otetih djevojčica

Vlasti nigerijske države Jigawa nisu mogle potvrditi da se ovo doista i dogodilo, no s medijima su razgovarali neki svjedoci ovog događaja. No, ovo nije prvi put da se u Nigeriji rađa dijete s ovakvim teškim deformacijama.

Na raznim internetskim stranicama pokrenute su rasprave o ovom slučaju. I dok jedni tvrde kako je ovo dijete nesumnjivo posljedica zoofilije, drugi su uvjereni kako se radi o teškoj genetskoj malformaciji do koje dolazi uzima li majka u trudnoći teške droge, piše InformationNigeria.org

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook