Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Bez vrata i s neobičnim nogama

Nigerija: Žena po četvrti put rodila neobično dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nigerijka je ostala šokirana nakon što su joj liječnici rekli kako je rodila dijete s teškim deformacijama. To joj se dogodilo već četvrti put, a teorija je nekoliko.

Neobična vijest stiže iz Nigerije gdje je jedna žena, navodno, rodila dijete s neobičnim deformacijama. Dijete je rođeno bez vrata i s nogama poput kozjih. Što je još bizarnije, majka je liječnicima rekla kako joj se već četvrti put dogodilo da rađa dijete sa sličnim deformacijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaplijena u Nigeriji Uništena slonovača vrijedna vrtoglavih 11 milijuna dolara: Od praha će se napraviti spomenik Sukob u Nigeriji Sukob Muslimana i Kršćana Krvavi vikend u Nigeriji: "Pronašli smo 113 mrtvih tijela"

>> Afrički lovci uhvatili neobično biće

Vlasti nigerijske države Jigawa nisu mogle potvrditi da se ovo doista i dogodilo, no s medijima su razgovarali neki svjedoci ovog događaja. No, ovo nije prvi put da se u Nigeriji rađa dijete s ovakvim teškim deformacijama.

Na raznim internetskim stranicama pokrenute su rasprave o ovom slučaju. I dok jedni tvrde kako je ovo dijete nesumnjivo posljedica zoofilije, drugi su uvjereni kako se radi o teškoj genetskoj malformaciji do koje dolazi uzima li majka u trudnoći teške droge, piše InformationNigeria.org

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene