Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrebao bogatašice

Nezasitnom žigolu milijuni eura nedostatni, završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagoglagoljivi švicarski žigolo koji je vrebao vremešnije bogatašice izlazi u ponedjeljak pred njemački sud zbog iznuđivanja milijuna eura, izvješćuje u nedjelju dpa.

Helg Sgarbi, (44), optužen je da je pokušao iznuditi 14 milijuna eura od 46-godišnje Susanne Klatten, nasljednice automobilskog BMW carstva, prijeteći da će javno objaviti video snimke njihovih seksualnih nepodopština. Ta majka troje djece je navodno najbogatija Nijemica, koja ima veliki udio i u farmaceutskoj industriji. Osim Klatten, taj je žigolo uspio zavesti i okrasti još tri druge usamljene bogatašice, no za sada se ne zna hoće li pristati svjedočiti protiv njega.

Pročitajte i ovo Tržnica - 1 istječe zakonska obveza Zanimljiv eksperiment na tržnici: Dnevnik Nove TV provjerio je kako se snalazimo bez kuna Slika nije dostupna Ugodno iznenađenje Slovenka tražila socijalnu pomoć, pa saznala da na računu ima 16 milijuna eura

Tužitelj je objasnio da će žrtve morati svjedočiti ukoliko se optuženi izjasni nedužnim za kaznena djela koje mu optužnica stavlja na teret. Sgarbi je žene uspio uvjeriti da mu uplate milijune eura izmislivši priču da mu trebaju zbog odštete djetetu koje je ozlijedio u prometnom udesu. Neki put se ta nesreća desila u SAD-u, a drugi put u Italiji gdje se čak uplela i mafija tražeći od njega novac za 'šutnju'. Klatten je bila najdarežljivija te mu je dala sedam milijuna eura, dok je od ostalih zgrabio po nekoliko stotina tisuća eura.

No, nije mu bilo dosta i počeo je ucjenjivati Klatten s intimnim video snimkama. Po novinskim izvješćima, Klatten je spremna na javnu sramotu kako bi Sgarbi platio za svoja zlodjela i gramzivost. Njemački zakon predviđa do 10 godina zatvora za ozbiljnu prijevaru i do 15 godina zatvora za ucjenu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene