Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tsipras kaže 'bit će referenduma', no 'Zeus je možda protiv'.


Nakon sati čekanja grčki premijer Aleksis Tsipras konačno je započeo televizijsko obraćanje koje su prenijeli mediji diljem svijeta. U njemu je naime najavio kako će se referendum o ostanku ili izlasku iz eurozone u konačnici ipak održati, i to u nedjelju. Pozvao je narod da glasa protiv.

Vezani članci Diljem Europe slavi se dan Europske unije - 2 Ursula von der Leyen poslala snažnu poruku za rođendan Europske unije: "Moramo slušati sve glasove, bili oni kritični ili laskavi" Slika nije dostupna PANIKA ZAVLADALA NACIJOM 'Ne mogu nahraniti bebu, što da radimo?'

Ono što je u svemu tome zabavilo ljude na društvenim mrežama jest činjenica da su se u tim trenucima oblaci u Ateni prolomili, pa je tijekom obraćanja premijera vani vladalo pravo nevrijeme s pljuskom i grmljavinom.

 

This awesome storm is building right now over the #Acropolis in #Athens #Greece

A photo posted by Erik Schatzker (@eschatzker) on

To i ne bi bilo tako zabavno da ljudi nevrijeme nisu pripisali Zeusu koji zasigurno na ovaj način 'pokušava spriječiti referendum.'

Nebo nad Atenom je tmurno, a kiša ne prestaje padati. Mnogi su na trenutke zbog toga ostali i bez televizijskog signala upravo kada je cijela zemlja čekala riječi premijera, no srećom je signal uskoro opet uspostavljen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook