Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrozili živote 10-ak ljudi

Nevjerojatno: Lopovi presjekli dovod kisika za vrijeme operacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopovi su u podrumu bolnice u Novom Pazaru ukrali 20 metara bakrenih cijevi koje dovode kisik do pacijenata u najtežem stanju. U tom trenutku u bolnici je u tijeku bilo nekoliko operacija, javlja Press.

Novopazarska bolnica ostala je u ponedjeljak navečer bez kisika jer su lopovi presjekli bakrene cijevi. Osim pet pacijenata kojima je u sobama nužno potreban respirator, u dramatičnoj situaciji našlo se i nekoliko pacijenata u više operacijskih dvorana.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Policija upozorava Hrvatskom haraju dvije žene koje mame građane uz pomoć podmuklog trika: Kada uđu u stan, počinje masaža, a onda kreće akcija

Direktor Zdravstvenog centra u Novom Pazaru, prim. dr. Avdo Ćeranić, potvrdio je ozbiljnost situacije. 'Zaista je bilo dramatično. U salama smo imali nekoliko operacija, ali smo se svi mobilizirali i uspjeli osigurati kisik za najneophodnije potrebe u tom prvom trenutku', pojasnio je dr. Ćeranić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene