Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte ovu snimku

Nevjerojatna snimka: Hitna pod prekršajem spašava pješake!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepažnja u prometu vrlo lako može završiti s tragičnim posljedicama, a tragedija na jednom raskrižju u Moskvi izbjegnuta je upravo zato što je vozač Hitne napravio prekršaj.

Sve je 'zakuhala' skupina neopreznih pješaka, koji su krenuli prelaziti raskrižje preko zebre, unatoč tome što im je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo. Ono što nisu primijetili, jest jureći automobil, koji se kretao ravno prema njima, normalno prolazeći kroz zeleno svijetlo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća dogodila se u Kaštel Starom jedan priveden Tragedija kod Splita: Poginula jedna osoba u sudaru, morala intervenirati policija Ilustracija Tragedija u Slavoniji Poginuo otac petero djece: Policija objavila detalje

>> VIDEO Mislite da vam je teško na poslu? Pogledajte ovo!

Nalet na pješake bio bi neizbježan, da se istovremeno na raskrižju nije pojavilo vozilo hitne pomoći, koje je prošlo kroz crveno svijetlo, presjeklo put terencu i natjeralo ga da se zaustavi, oštetivši mu prednji dio.

Ruski portal Life.ru prenosi kako je vozač hitne kriv utoliko što je zaboravio, pored vizualne signalizacije, upaliti i zvučnu, prilikom prolaska kroz raskrižje.

U nesreći je ozlijeđen samo jedan od djelatnika hitne pomoći, ali su mu kolege pružile prvu pomoć na mjestu događaja pa hospitalizacija nije bila potrebna. Pogledajte snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene