Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepažnja u prometu vrlo lako može završiti s tragičnim posljedicama, a tragedija na jednom raskrižju u Moskvi izbjegnuta je upravo zato što je vozač Hitne napravio prekršaj.


Sve je 'zakuhala' skupina neopreznih pješaka, koji su krenuli prelaziti raskrižje preko zebre, unatoč tome što im je na semaforu bilo upaljeno crveno svijetlo. Ono što nisu primijetili, jest jureći automobil, koji se kretao ravno prema njima, normalno prolazeći kroz zeleno svijetlo.

Vezani članci Veleposlanik Kosova u Zagrebu G. Kasapolli Veleposlanik Kosova posjetio mjesto tragedije: "U autobusu su bili naši ljudi koji rade u Njemačkoj i koji su krenuli na odmor" Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Detalji tragedije kod Slavonskog Broda - uhićen vozač autobusa smrti: "Rekao je da je na trenutak zaspao"

>> VIDEO Mislite da vam je teško na poslu? Pogledajte ovo!

Nalet na pješake bio bi neizbježan, da se istovremeno na raskrižju nije pojavilo vozilo hitne pomoći, koje je prošlo kroz crveno svijetlo, presjeklo put terencu i natjeralo ga da se zaustavi, oštetivši mu prednji dio.

Ruski portal Life.ru prenosi kako je vozač hitne kriv utoliko što je zaboravio, pored vizualne signalizacije, upaliti i zvučnu, prilikom prolaska kroz raskrižje.

U nesreći je ozlijeđen samo jedan od djelatnika hitne pomoći, ali su mu kolege pružile prvu pomoć na mjestu događaja pa hospitalizacija nije bila potrebna. Pogledajte snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.