Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod okriljem Irana

Netanyahu: Bespilotnu letjelicu lansirao Hezbolah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu je izjavio da je bespilotnu letjelicu, koja je prošli vikend preletjela oko 55 kilometara unutar izraelskog teritorija prije nego je srušena, lansirala libanonska skupina Hezbolah koja uživa potporu Irana.

Tijekom obilaska južne granice s Egiptom, Netanyahu je poručio da će Izrael 'odlučno braniti svoje granice', kao što 'smo prošli vikend osujetili pokušaj Hezbolaha da prodre u izraelski zračni prostor'.

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Bolnica u kojoj se nalazi Benjamin Netanyahu Posljedice dehidracije Izraelski premijer izašao je iz bolnice: "Srce funkcionira u potpunosti normalno"

>> VIDEO: Izrael oborio tajanstvenu bespilotnu letjelicu

Po prismotrom izraelskih borbenih zrakoplova, bespilotna letjelica srušena je u subotu iznad šume u blizini okupirane Zapadne obale. Vojni dužnosnici nisu odmah izravno bili optužili Hezbolah. Izrael i Hezbolah su u ljeto 2006. godine vodili jednomjesečni rat.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene