Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se nastavlja

Nestale blizanke: Pronađena krv na stijenama i očeva navigacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pronašla krv na stijenama plaže u Cap Corseu na Korzici koju će poslati na analizu kako bi saznali nije li možda od nestalih blizanki za kojima se traga već dva tjedna.

Prema posljednjim informacijama talijanske policije koje prenosi Ansa, pronađena je i GPS navigacija Matthiasa Scheppa, oca blizanki za kojeg se sumnja da ih je ubio. Uređaj je pronađen potrgan na tračnicama gdje je Schepp počinio samoubojstvo bacivši se pod vlak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve opcije još uvijek otvorene Švicarska policija: Blizanke možda nisu niti odvedene iz Švicarske Slika nije dostupna Tajanstveni nestanak Otac blizanki se ubio da prikrije trag?

>> Otac blizanki: 'Potpuno sam lud'

>> Švicarske blizanke viđene u društvu 'misteriozne žene'

Policija će pokušati ponovno osposobiti napravu kako bi saznali Scheppova kretanja posljednjih dana života pri čemu bi mogli otkriti i gdje je ostavio kćeri. U cijeloj istrazi, osim talijanske policije, sudjeluje švicarska i francuska, kao i cijeli Interpol. Svi oni sastat će se sutra u Marseillu kako bi odlučili o sljedećim koracima istrage.

Podsjetimo, Matthias Schepp oteo je djevojčice od majke jer nije mogao prihvatiti razvod i razdvojen život. Posljednji put je viđen s curicama na trajektu za Korziku nakon čega je počinio samoubojstvo. Djevojčicama se gubi svaki trag, a Schepp je prije nego što je podigao ruku na sebe bivšoj supruzi poslao pismo u kojem piše da djevojčice nisu patile.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene