Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje se traga

Nestala April boluje od cerebralne paralize, hitno su joj potrebni lijekovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već četvrti dan traje potraga za April Jones koja je zadnji put viđena u ponedjeljak poslijepodne u blizini svog doma kako ulazi u jedno vozilo.

Potraga za nestalom April Jones iz velškog grada Machynlletha ušla je u četvrti dan. Iako je policija privela 46-godišnjeg Marka Bridgera kojeg se dovodi u vezu s njenim nestankom, još uvijek ne znaju gdje se nalazi petogodišnja djevojčica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga u tijeku Olujne kiše u dijelu Južne Amerike: U klizištu poginulo najmanje šest ljudi, još 30 nestalo Ilustracija Niz nestanaka i smrti Pet stranih turista na grčkim otocima je nestalo ili mrtvo: "Muka nam je u želucu"

Zato policija poziva javnost da se jave imaju li kakve informacije vezane za nestanak malene April. 'Nemojte pretpostavljati da nas je netko već kontaktirao u vezi onoga što znate. Imate li bilo kakvu informaciju, znajte da bi ona mogla biti ključna u našoj istrazi', rekao je na konferenciji za novinare policijski inspektor Reg Bevin.

>> Wales na nogama: Potraga za nestalom April i dalje traje, priveden osumnjičenik

April boluje od cerebralne paralize zbog čega mora svakodnevno uzimati lijekove, rekla je njena baka koja zajedno s ostatkom obitelji preklinje osobu koja je otela April da joj dopusti vratiti se kući, piše Reuters.

April Jones posljednji je put viđena u ponedjeljak poslijepodne u blizine obiteljskog doma kako ulazi u vozilo koje se potom udaljilo u nepoznatom smjeru. Stoga je policija u javnost pustila fotografije osumnjičenika i njegovog vozila, te moli građane da se jave ako su išta vidjeli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene