Najmanje 34 osobe su ozlijeđene, od kojih jedna teško, u sudaru brzog vlaka i kamiona u četvrtak u Yokohami, drugom najvećem japanskom gradu.

Galerija


Sudar koji se dogodio na ključnoj liniji prema Tokiju uzrokovao je lom stakla u vozačevoj kabini te je izbacio iz tračnica najmanje prva tri vagona od ukupno osam, pokazuju videosnimke.

Vezani članci Sve više nesreća motociklista - 6 Tko je kriv za nesreću u kojoj su izgubljena dva života? "Motocikl je projektil..." Policijsko vozilo, ilustracija U slijetanju automobila s ceste kod Otočca poginuo 19-godišnji vozač, maloljetnica iz vozila lakše ozlijeđena

Vozač kamiona teško je ozlijeđen, a čini se da ozljede putnika i vozača vlaka nisu ozbiljne, navodi japanska javna televizija NHK. Ranije se širio crni dim iz dijelova vlaka i kamiona, koji je sabijen između vlaka i zida.

Vlasti, uključujući ministarstvo prometa, rekle su da istražuju uzrok nesreće, ali za sada nisu dali pojedinosti. Policija je također potvrdila da se dogodila prometna nesreća ne navodeći detalje i priopćivši da je istraga u tijeku. (Hina)