Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Nesreća u Japanu: U sudaru brzog vlaka i kamiona deseci ozlijeđenih

Nesreća u Yokohami (Foto: AFP) - 4
Nesreća u Yokohami (Foto: AFP) - 4 Afp
Aktualno Galerija Nesreća u Yokohami (Foto: AFP) - 4 Nesreća u Yokohami (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 2 Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 2 Foto: Afp Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 3 Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 3 Foto: Afp Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 4 Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 4 Foto: Afp +6 Nesreća u Yokohami (Foto: AFP)1 - 5 Galerija 1/11 >>
Najmanje 34 osobe su ozlijeđene, od kojih jedna teško, u sudaru brzog vlaka i kamiona u četvrtak u Yokohami, drugom najvećem japanskom gradu.

Sudar koji se dogodio na ključnoj liniji prema Tokiju uzrokovao je lom stakla u vozačevoj kabini te je izbacio iz tračnica najmanje prva tri vagona od ukupno osam, pokazuju videosnimke.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Vozač kamiona teško je ozlijeđen, a čini se da ozljede putnika i vozača vlaka nisu ozbiljne, navodi japanska javna televizija NHK. Ranije se širio crni dim iz dijelova vlaka i kamiona, koji je sabijen između vlaka i zida.

Vlasti, uključujući ministarstvo prometa, rekle su da istražuju uzrok nesreće, ali za sada nisu dali pojedinosti. Policija je također potvrdila da se dogodila prometna nesreća ne navodeći detalje i priopćivši da je istraga u tijeku. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene