Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među njima i djeca

Neredi se proširili na Manchester: Bijesna rulja razbija, pljačka i pali aute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neredi u Velikoj Britaniji proširili su se i na šire područje Manchestera, Salford - skupina mladih pali zgrade i automobile. u Londonu je večeras mirno. Neredi u Engleskoj ulaze u četvrti dan.

Jedna skupina banula je u trgovački centar u Salfordu i krenula razbijati izloge trgovina nakon čega su ulazili unutra i krali alkohol, javlja BBC. Druga skupina otišla je do jedne od glavnih ulica i zapalila jednu trgovinu. Zapaljena je i radio postaja BBC, a napadnut je i kamerman istoimene kuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeno 888 izgrednika Jaka kiša i tisuće policajaca spriječili nove nerede u Britaniji Slika nije dostupna Razbijanje i pljačkanje Neredi u Engleskoj eskalirali, proširili se i na Birmingham!

U King Streetu u Manchesteru gnjevna rulja od oko 200 članova naoružana palicama razbijala je trgovine bijelom tehnikom i sa sobom nosila plijen. Kako javlja BBC, među mladima je bilo i nekoliko djece na biciklima. Policija je zasad uhitila sedmero mladih u Manchesteru.

Pred Britancima je, čini se, još jedna burna noć i 16 tisuća raspoređenih policajaca imat će puno posla.

Neredi, koji su započeli u Londonu, proširili su se prvo na Birmingham i Liverpool, a sada i na Manchester. 26-godišnji muškarac koji je pronađen ranjen u svom automobilu u Croydonu u južnom Londonu preminuo je, objavila je tijekom dana policija policija. Radi se o prvoj žrtvi nereda.

Žrtva, čije ime nije objavljeno, pronađena je u ponedjeljak navečer pogođena hicem iz vatrenog oružja i 'hospitalizirana je u teškom stanju'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene