Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nepal: Autobus se srušio u provaliju - 16 mrtvih, 12 nestalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 16 osoba poginulo, a više od deset ih se smatra nestalima nakon što je putnički autobus sletio s planinske ceste i srušio se u provaliju te upao u rijeku brzicu, izvijestila jenepalska policija.

Autobus je putnike prevozio iz glavnoga grada Katmandua prema jugozapadnom gradu Baraihawu. Policija je izvijestila da je vozač vjerojatno izgubio kontrolu nad upravljačem, udarivši potom u ogradu mosta preko kojega su prelazili, nakon čega se srušio u stotinu metara duboku provaliju, a potom u rijeku brzicu Trishuli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poginulo 13 osoba VIDEO: Srušio se helikopter s vatrogascima koje je prevozio na požarište Slika nije dostupna Brazil Zrakoplov pao u rijeku, 16 nestalih

Do sada je otkriveno 16 tijela, no nestalima se smatra najmanje još 12 putnika. Dvadeset i četiri putnika su ozlijeđena i prebačena u najbližu bolnicu. Policija je izvijestila kako je uzrok nesreće najvjerojatnije prebrza vožnja po zavojitoj planinskoj cesti.

Nekoliko stotina osoba pogine svake godine na nepalskim cestama koje su vrlo nesigurne i uske, a prolaze visokim zavojitim planinskim područjima zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene