Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljudima u Afganistanu potrebna je bilo kakva pomoć u borbi s ekstremistima, a posljednja intervencija došla je iz nepoznatog izvora.


U vrijeme kad se snage NATO-a povlače iz Afganistana, ljudima je potrebna sva dostupna pomoć kako bi spriječili ekstremiste da opet preuzmu moć, piše Daily Mail.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović o najavi SAD-a za ulaganje u Inicijativu Tri Mora: "Ako se radi o milijardu dolara za tu cijelu regiju, a to je pola Europe, to nije dovoljno ni za kavu" Bombaš samoubojica se raznio u automobilu u Kabulu (Foto: Screenshot/Reuters) - 1 Bombaš samoubojica raznio se na ulazu u policijsku postaju: U eksploziji auto bombe u Kabulu gotovo stotinu ranjenih

Video objavljen na YouTubeu, koji je snimio jedan američki marinac, prikazuje trenutak u kojem neobičan objekt napada i uništava talibansku bazu u Afganistanu.

NLO nad Nizozemskom: Lako za misteriozni objekt, ali zašto je plav?

Na početku minutu i pol duge snimke, veliki sivi objekt u obliku trokuta lebdi na nebu iznad grada Asadabada. Uskoro otvara vatru i može se vidjeti eksplozija i gusti oblak dima.

Marinci su video nazvan 'NLO napada talibanski kamp' snimili u ožujku. Dio korisnika interneta tvrdi da je lažan, dio da se radi o bespilotnoj letjelici. Što vi mislite?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook