Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija istražuje okolnosti

VIDEO Vozio polugolu djevojku na haubi kroz opasnu dionicu. Svemu je prethodila ljubavna svađa?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno je ljubavna rasprava bila okidač zbog koje danima kruži snimka na kojoj se vidi kako na haubi vozila u pokretu sjedi djevojka.

Policijska uprava Banja Luka putem društvenih mreža upoznata je s događajem. Snimljena djevojka se navodno u kanjonu Tijesno vozila na haubi auta. Policija još utvrđuje sve činjenice ovog događaja, a banjalučke Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je svemu  prethodila ljubavna svađa.

 

Prema neslužbenim informacijama, djevojka se momku s kojim se posvađala ''zakačila'' na haubu, a on je nastavio voziti. Na snimci koja je nastala iz drugog vozila iz suprotnog smjera, u jednom trenutku putem je prošao automobil, a na haubi vozila u pokretu je sjedila djevojka.

Pročitajte i ovo Lakeview terrace - 5 Nevjerojatno! Ovaj napeti triler snimljen je prema istinitoj priči od koje prolaze trnci – evo o čemu se radi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LOL Google View pun je bizarnih prizora, nevjerojatno koliko su često kamere u pravo vrijeme na pravom mjestu

Dionica ceste kojom su prolazili, u kanjonu Tijesno, poprilično je opasna. Upravo na tom dijelu nerijetko se događaju prometne nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene