Automobil, ilustracija
Automobil, ilustracija Foto: Getty Images

Navodno je ljubavna rasprava bila okidač zbog koje danima kruži snimka na kojoj se vidi kako na haubi vozila u pokretu sjedi djevojka.


Policijska uprava Banja Luka putem društvenih mreža upoznata je s događajem. Snimljena djevojka se navodno u kanjonu Tijesno vozila na haubi auta. Policija još utvrđuje sve činjenice ovog događaja, a banjalučke Nezavisne novine neslužbeno doznaju da je svemu  prethodila ljubavna svađa.

 

Prema neslužbenim informacijama, djevojka se momku s kojim se posvađala ''zakačila'' na haubu, a on je nastavio voziti. Na snimci koja je nastala iz drugog vozila iz suprotnog smjera, u jednom trenutku putem je prošao automobil, a na haubi vozila u pokretu je sjedila djevojka.

Lakeview terrace - 5 Nevjerojatno! Ovaj napeti triler snimljen je prema istinitoj priči od koje prolaze trnci – evo o čemu se radi

Pogled na ulice - 24 Google View pun je bizarnih prizora, nevjerojatno koliko su često kamere u pravo vrijeme na pravom mjestu

Dionica ceste kojom su prolazili, u kanjonu Tijesno, poprilično je opasna. Upravo na tom dijelu nerijetko se događaju prometne nesreće.