Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Anti-beskućnici kavezi postavljeni na gradske klupe

Neobična božićna odluka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postavljeni su kavezi na gradske klupe kako bi se spriječilo beskućnike da spavaju na njima, ali ih zbog toga ne mogu ih koristiti niti ostali građani.

Očito je božični duh naglo ispario kada je u jednom francuskom gradu odlučeno da se stave kavezi na gradske klupe kako bi se time spriječilo beskućnike da spavaju na njima.

Pročitajte i ovo Beskućnici u Los Angelesu Istraga u tijeku Serijski ubojica beskućnika hara ulicama Grada anđela? Policija uhvatila sumnjivca Beskućnici; ilustracija - 2 Život beskućnika ''Prvo sam počeo piti, imao sam brak, imam i kćer. I sve sam izgubio zbog alkohola. Na cesti sam, a njih me dvojica drže na životu"

To je u francuskom okrugu Angoulemea izazvalo čuđenje i bijes građana-rešetke i kavezi nisu onemogućili korištenje klupa samo beskućnicima nego i svim ostalim ljudima. Zbog toga su se brojni pojedinci oglasili na društvenim mrežama s izjavama kako rešetke na trgu Champ de Mars moraju biti srušene.

VIDEO Ostali zatočeni na cesti: Blokirano 15.000 vozila, jedna osoba poginula!

Načelnik Xavier Bonnefont žestoko je branio ovu odluku s tvrdnjom kako su rešetke korištene upravo zbog ljudi koji konzumiraju alkohol na dnevnoj bazi. Xavier Bonnefont, rekao je za Euro News kako ovo nije konačna odluka "Mi ćemo i dalje razmišljati o tome u siječnju s trgovcima i stanovnicima trga Champs de Mars kako bi pronašli odgovarajuće rješenje." prenosi Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene