Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna bezobzirnost

Nečuveno: Prolaznik opljačkao umiruću ženu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan muškarac je ukrao 300 dolara od žene koja je bila u kritičnom stanju nakon što je taksi u kojem se vozila sudjelovao u prometnoj nesreći.

Nakon što se taksi sudario s Ferrarijem ljudi su pohitali pomoći unesrećenima. Jedan od spasilaca je tada primijetio muškarca u 30-im godinama kako je podigao 6 novčanica od 50 dolara koje su bile pored umiruće žene. Muškarac ih je pokupio i jednostavno odšetao, prenose kineski mediji. 

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Sv. Roka Dvije osobe poginule u teškoj nesreći, autocesta zatvorena: "Posvuda su razbacani dijelovi automobila" Sudar na autocesti kod Županje - 1 Hitne službe na terenu Teška nesreća na autocesti A3: Kod Županje se sudarila dva teretnjaka

>> Pa tko još pljačka na ovakav način?!

Nesretna žena je u bolnici podlegla ozljedama. Vozač taksija također je smrtno stradao. Pretpostavlja se kako je nesreću skrivio vozač Ferrarija. Jedan od svjedoka je policiji predao snimku na kojoj se vidi da je vozač Ferrarija velikom brzinom prošao kroz crveno svjetlo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene