Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poljska je policija u jednom jarku pronašla onesviještenog 40-godišnjaka kojemu je izmjerena nevjerojatna količina alkohola u krvi. Čak su i liječnici bili u čudu da je živ.


Neimenovani 40-godišnji Poljak nekim je čudom uspio preživjeti pijanstvo svog života. Kako piše TVP.info, u mjestu Alfredowka na sjeverozapadu Poljske onesviještenog ga je pronašla policijska ophodnja.

>> Postoji način da otkrijete koliko ste zapravo pijani...

Vezani članci Edi Karuc - 3 Dramatično u zadarskoj bolnici: "Gore je nego u prosincu. U subotu smo otvorili novi COVID odjel, jučer je već bio pun. Ovaj val je jači i strmiji" Helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, ilustracija Tijekom uskrsnih blagdana helikopteri MORH-a prevezli 11 pacijenata s otoka

Prilikom alkotestiranja utvrđeno je da je imao nevjerojatnih 13,74 promila alkohola u krvi. Samo za usporedbu, većina europskih zemalja uzima već 0,5 promila kao graničnu vrijednost iznad koje prosječnom čovjeku pada koncentracija prilikom upravljanja automobilom.

Poljak je onesviješten ležao u jednom jarku, odakle je prebačen u najbližu bolnicu. Liječnici su ondje ostali u čudu da uopće imaju posla sa živom osobom.

Što je točno popio, zasad nije objavljeno, no ovolika bi količina alkohola u krvi mogla biti posljedica 'eksanja' litre vodke ili višednevnog oblokavanja nešto manje žestokim pićima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook