Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opaki tumor na mozgu

Neće doživjeti 10. rođendan: 'Mama, ne mogu više. Dosta je operacija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što mu je prije 5 godina dijagnosticirana rijetka vrsta tumora na mozgu, danas 9-godišnji Ryan Kennedy prošao je 7 operacija, četiri kemoterapije i dva zračenja.

'Ne mogu više', kazao je Ryan majci kada je doznao da bi trebao na još jednu operaciju. 'Dosta mi je'.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

U veljači mu je majka priopćila lošu vijest - liječnici su rekli da bi mu još jedna operacija mogla produljiti život za još 3 mjeseca, no i da postoji mogućnost da nakon operacije neće moći funkcionirati bez cjevčica za disanje i hranjenje.

'Kada sam mu to rekla rekao mi je: 'NE mama, više ne želim ništa od toga'. Plakao je i vrištao govoreći: 'Ja sam gotov, ne mogu više', ispričala je dječakova majka Kimberly Morris-Karp za Oakland Press. 'Onaj sebični dio mene mu je želio reći da želim da to ipak učini, no rekla sam mu: 'OK, bit će kako ti želiš'. Ipak, barem jednom tjedno ga pitam je li to ono što želi, je li siguran da ne želi terapiju. Svaki put mi odgovori isto: 'Da, siguran sam'.

'Masirat ću mu noge, pomagati, sve što god bude htio. Bit ću tu i voljeti ga do kraja', kazala je Raynova majka za CNN.

A kraj je naime, vrlo blizu. Liječnici kažu kako Ryan vjerojatno neće doživjeti 24 svibnja - svoj 10. rođendan.

Hope on Twitter for Dying Clarkston Boy: MyFoxDETROIT.com

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene