Boeingov putnički zrakoplov linije 787 Dreamliner već s tvorničkim postavkama predstavlja korak dalje u udobnosti putnika, no jedna tvrtka nudi, za pojedince ili korporacije dubljeg džepa, korporativnu verziju koja može 40 putnika smjestiti u luksuzu kakvog obični smrtnici samo mogu sanjati.


Putovati 17 sati bez stajanja u groteskno bogato uređenoj luksuznoj verziji Boeinga 787, upravo je stvar koju nudi tvrtka Kestrel Aviation Management.

Vezani članci Satovi U doba kada su satovi svuda oko nas, konačno pokazali zašto još uvijek kupuju ručne satove Marta Fernandes (Foto: Instagram) Domaći par koji se obožava hvaliti luksuznim životom jednogodišnjem sinčiću kupio sat

Preuređeni putnički mlažnjak tako između ostalog nudi i glavnu spavaću sobu s dva umivaonika, posebnu ostavu za ručnike te tuš. Dnevni boravak glavni je prostor tako preuređenog Dreamlinera i pršti od luksuza. Tu su superudobne dizajnerske sofe i fotelje, stol te pet televizora, prenosi popsci.com.

Udobnost sjedala tolika je da ona u standardnoj prvoj klasi izgledaju čak trećerazredne kvalitete. Narvno, da biste uživali u svemu što možete vidjeti u priloženom videu, morate, više manje, imati džep bez dna, otprilike.

Unutrašnjost zrakoplova izradio je Pierrejean dizajnerski studio sa sjedištem u Parizu. Ukupna površina boravišnog prostora u zrakoplovu iznosi 223 kvadratna metra. Ukupno, zrakoplov dolazi s pet spavaćih soba, a površinom je veličine prosječne američke kuće, izgrađene u 2015. godini, za primjer. Isto tako za primjer, s cijenom od 225 milijuna dolara, "tek" je 100 puta skuplji od iste navedene prosječne izgrađene kuće u SAD-u.

Pogledajte video.