Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavlja se suđenje za ubojstvo premijera Đinđića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje za ubojstvo srbijanskog premijera Zorana Đinđića nastavlja se u četvrtak, no jedan od svjedoka-suradnika Ljubiša Buha napustio je Srbiju zbog straha za svoju i sigurnost svoje obitelji.

Buha je preko svog odvjetnika Stevana Protića tražio od policije i Specijalnog tužiteljstva Srbije zaštitu za sebe i svoju obitelj, a sada namjerava u zemlji u kojoj se nalazi zatražiti azil, objavio je u srijedu beogradski tisak. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutra presuda optuženima za ubojstvo premijera Đinđića Slika nije dostupna Ljubiša Buha Čume na meti napadača i policije

Odvjetnik Protić je za dnevnike "Blic" i "Večernje novosti" rekao da se Buha "osjećao ugroženim zbog aktivnosti pripadnika Zemunskog klana koji su na slobodi, a posebice od kada je u nekim tabloidima više puta objavljeno kretanje Buhe i njegove djece". 

Suđenje za ubojstvo premijera Đinđića počelo je 22. prosinca 2003. godine u Specijalnom sudu u Beogradu a nastavak je zakazan za 7. i 8. rujna, kada bi iskaz trebao dati svjedok-suradnik Dejan Milenković Bagzi. 

U procesu su preostala tri svjedoka suradnika nakon što je četvrti Zoran Vukojević ubijen 3. lipnja ove godine. 

Glavni sudac Marko Kljajević nedavno se povukao iz procesa pa je Okružni sud za predsjedajuću sudskog vijeća u srijedu imenovao sutkinju Natu Mesarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene