Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ubio djevojku

Pistorius ustrajava na svojoj verziji događaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oscar Pistorius nastavio se u ponedjeljak braniti pred tužiteljem koji tvrdi da je njegova verzija slučajnog ubojstva intimne prijateljice 2013. splet laži.

'Gospodine Pistorius, vaša verzija je toliko nevjerojatna da razumno ne može biti istinita', kazao je tužitelj u nastavku svjedočenja, prekinuta nakon sat i pol kad je Pistorius uzviknuo da je pozvao provalnika da izađe prije nego je zapucao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Suđernje obitelji ubojice iz OŠ Vladislav Ribnikar Suze ispred sudnice Suđenje za pokolj u Beogradu odgođeno, roditelji ubijene djece majci ubojice: "Monstrume!‘"

'Izlazi iz moje kuće!', uzviknuo je paraolimpijski šampion oživljavajući tu dramatičnu noć Valentinova 2013. za koju tvrdi da nije bio svjestan da je njegova prijateljica ustala prije nego je zapucao četiri puta na zatvorena vrata nužnika.

'Izgovorite to! Recite: Pucao sam i ubio Reevu Steenkamp!'

Ta ključna konfrontacija između 27-godišnjeg atletičara i tužitelja traje još od srijede. Pistorius, koji tvrdi da nije kriv, nema pravo konzultirati se s odvjetnikom.

Nitko ne zna koliko dugo bi se tužitelj Gerrie Nel mogao inatiti i držati ga u prostoru za svjedoke, opetovano ponavljajući ista pitanja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene