Obavijesti Video Pretražite Navigacija
štrajkaju glađu

Šokantan incident u bosanskom zatvoru: Narkobos sam sebi zašio usta!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Milan Matković koji je osumnjičen za krijumčarenje kokaina i pripremu likvidacija širom Europe počeo je i štrajk glađu sa svojim kompanjonima.

Narkobos iz Trebinja Milan Matković, koji se nalazi u zatvoru u Vojkovićima, zašio si je jutros usta. Također je s osobama s kojima je uhićen u akciji SIPA-e zbog umiješanosti u organizirani kriminal započeo štrajk glađu jer smatraju da im se krše ljudska prava, odnosno da nemaju pravo na nepristrano suđenje. 

“On se sad nalazi u bolnici kako bi se sanirala ozljeda. Bune se zbog određenih stvari koje se tiču Suda BiH, tvrdi da mu je učinjena nepravda. Nije nam jasno što je točno u pitanju, ali znam da to nema nikakve veze s našim postupanjem u zatvoru prema njima”, naveo je Siniša Perković, upravitelj zatvora u Vojkovićima za N1.

Pročitajte i ovo Ilustracija "El Raton" Policija uhitila sina ozloglašenog trgovca drogom: Akcija se odigrala nekoliko dana uoči dolaska Bidena

Matković je uhićen u srpnju u Trebinju prošle godine, a dovodi se u vezu s međunarodnim krijumčarenjem velikih količina kokaina, pripremama likvidacija, kao i s drugim kaznenim djelima u BiH, regiji, Europskoj uniji...

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine je za Matkovića navelo da se protiv njega vodi više kaznenih postupaka u drugim državama. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene